50

+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

22000

+

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

5000

+

ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Η αρχή

Η εταιρία Αφοί Σιδηρόπουλοι Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1966 σαν ένα κατάστημα λιανικής πώλησης από 3 αδέρφια με μεράκι και όρεξη για δουλειά πουλώντας πλαστικά είδη στην δειλά τότε αναπτυσσόμενη αγορά της Θεσσαλονικης.

Σήμερα

Μετά από 53 χρόνια, συνεχούς αγώνα, προόδου, ανάπτυξης και στήριξης από χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη την ελληνική επικράτεια και τα Βαλκάνια, εισάγουμε και διαθέτουμε είδη οικιακής, επαγγελματικής και γεωργικής χρήσης από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εταιρία έχει πλέον εδραιωθεί στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο, σε μια υπερσύγχρονη μονάδα αποθήκευσης και logistics 15000μ2 .

Προσφάτως επεκτάθηκε σε ένα ακόμη κτίριο 6000τ.μ. και διατηρεί και αποθήκες 1200m2 στην Αθήνα για τις έντονες ανάγκες εξυπηρέτησης του λεκανοπεδίου.

Με το ασύλληπτο εύρος της γκάμας μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε:

– Καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης
– Super-market
– Καταστήματα με λευκά είδη
– Τεχνικά πολυκαταστήματα
– Καταστήματα χρωμάτων & σιδηρικών
– Καταστήματα χαρτικών & απορρυπαντικών
– Φυτώρια
– Καταστήματα 1 €
και πολλά άλλα.

Μέλημά μας

Να σας προσφέρουμε προϊόντα με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές αγοράς μέσω της ιδιωτικής μας ετικέτας «sidirela» που αναπτύσσεται με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Αποστολή μας

Η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, βελτιώνοντας καθημερινά κάθε τομέα δραστηριοτήτων μας .

Στόχος μας

Να παραμείνουμε πρωτοπόροι του κλάδου και να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος και έμπιστος προμηθευτής των συνεργατών μας σε όλα τα επίπεδα.

Αξίες μας

Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η στήριξη στους συνεργάτες μας. Η σκληρή δουλειά, η αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε.

Πάνω από 5000 ενεργοί κωδικοί που αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα σας περιμένουν να τους εξερευνήσετε είτε ψηφιακά, είτε στους καταλόγους , είτε ζωντανά εδώ στις εγκαταστάσεις μας σε ένα υπέροχα ανακαινισμένο, πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο με άνετο πάρκινγκ. Μεγάλη μας χαρά και τιμή να μας επισκεφθείτε και να γνωριστούμε από κοντά.

Mε τιμή και εκτίμηση

Αφοί Σιδηρόπουλοι